Inspelen op actuele gebeurtenissen

Actuele gebeurtenissen zijn ideaal om publiciteit te scoren. Hiermee brengt u een nieuwsbericht uit dat inhaakt op hedendaagse of toekomstige gebeurtenissen. U vestigt hiermee de aandacht op uw onderneming of instelling.

Het inhaken op toekomstige gebeurtenissen

Grote sportevenementen, festivals, feesten of andere gelegenheden bieden ruimte voor extra publiciteit. Zo kunt u bijvoorbeeld inhaken op de wereldkampioenschappen voetbal. Veel bedrijven doen hieraan mee. Een bekend voorbeeld zijn de voetbalplaatjes van Albert Heijn.
Het is belangrijk om zo origineel mogelijk te zijn. Halen we het voorbeeld van de wereldkampioenschappen voetbal aan, dan zien we dat heel veel bedrijven hierop inhaken. Het is dan moeilijker om hiertussen te komen. Houd de evenementenkalender en Nederlandse activiteiten goed in de gaten. Overleg een aantal maal per jaar met uw team en bekijk welke inhakers het beste bij uw organisatie passen.

Grijp uw kans bij onverwachte gebeurtenissen

Soms vindt er een gebeurtenis plaats die niet voorzien was. Om hier publiciteit uit te halen is het belangrijk om hier direct op in te springen. Volg de media op de voet en zoek continu naar mogelijkheden om in te haken. Ga dit niet forceren, het moment doet zich vaak vanzelf voor. Ziet u een moment van inhaken, verspreid uw nieuws zo snel mogelijk.
Via Persberichten Publiceren wordt uw persbericht snel over de ruim 28 aangesloten persberichten verspreid. Uw bericht is binnen enkele uren geïndexeerd in Google en andere zoekmachines. Bovendien wordt deze gedeeld op social media.
Persberichten Publiceren staat u bij met advies en hulp. Neem vrijblijvend contact op of abonneer u op de nieuwsbrief.

De voordelen van persberichten op Persberichten Publiceren

Gratis uw Artikel Plaatsen


Hoge positie in Google
Hoge positie in Google
Hoger in Google komen? Uw enige partner op het gebied van Persberichten verspreiding oftewel hoog in Google scoren.
Vergroot uw exposure
Vergroot uw exposure
Naast het plaatsen van persberichten op Persberichtenpubliceren.nl verspreiden we persberichten ook via zoekmachines, sociale media, journalisten, e-mail alerts en RSS.
30 dagen GRATIS
30 dagen GRATIS
Wij geloven in onze artikel marketing diensten en geven u gratis de mogelijkheid om zonder verdere verplichtingen om Persberichten Publiceren uit te proberen.
Toename inkomende links
Toename inkomende links
Een van de eenvoudigste manieren van linkbuilding is het publiceren van een persberichten op Persberichten Publiceren.

Verstuur uw persbericht in één keer goed met de artikel marketing tool van Persberichten Publiceren, een persbericht versturen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Of u nu dagelijks, wekelijks of maandelijks een persbericht verstuurt, met één druk op de knop wordt uw persbericht gezien.

Aanmelding bij Google News en Google Alert
Aanmelding bij Google News en Google Alert
Met één druk op de knop wordt uw persbericht gezien door journalisten en bij alle zoekmachines.
Bereik relevante media
Bereik relevante media
Journalisten en bloggers kunnen op PersberichtenPubliceren.nl gratis een account aanmaken welke melding wensen te ontvangen.

PersberichtenPubliceren.nl is een compleet marketing service voor het verspreiden van persberichten


Powered by WishList Member - Membership Software