Hoe kan ik een link aanpassen / verwijderen?

U kunt een link aanpassen of verwijderen door de link aan te passen / te verwijderen in het artikel en het artikel vervolgens te “herpubliceren. Nadat u het artikel heeft “gepubliceerd” is de link aangepast / verwijderd.

Welke garantie krijg ik?

Wij zijn pas tevreden als u dat bent! Daarom geven wij u een 30-dagen niet goed geld terug garantie. Bent u niet tevreden over onze diensten? Dan zit u nergens aan vast en krijgt u uw geld zonder vragen teruggestort!

Hoe lang blijven mijn artikelen staan?

Nadat u uw lidmaatschap heeft opgezegd, blijven uw links net zolang staan als dat u een lidmaatschap heeft afgenomen. Heeft u dus 1 jaar een lidmaatschap afgenomen, dan blijven uw links nog minimaal een jaar staan nadat u uw lidmaatschap heeft opgezegd.

Kunnen de voorwaarden worden aangepast?

Ja, wij behouden ons het recht om de voorwaarden aan te passen. Er kunnen zich omstandigheden voordoen, waardoor aanpassing of aanvulling van de voorwaarden nodig is.

Staat uw vraag er niet bij?


Vul dan onderstaande formulier in. Als u uw e-mailadres achterlaat, geven we u persoonlijk antwoord. Wanneer de vraag van toepassing is voor meer mensen, nemen wij hem ook op in de lijst.

Powered by WishList Member - Membership Software