Nieuws online zichtbaar maken

Nieuws is relatief. Er kan heel lang gediscussieerd worden over de vraag: wat is nieuws? Nieuws staat tegenwoordig veel dichter bij ons omdat we de dingen beter willen kunnen begrijpen. Een nieuwsbericht informeert ons over iets wat we graag willen weten of waar we echt iets mee kunnen.

Nieuwsberichten volgen elkaar snel op. De krant van gisteren ligt vandaag al in de kattenbak. Een goed nieuwsbericht trekt de aandacht en wordt niet snel vergeten. Online blijven nieuwsberichten langer vindbaar. Hieronder volgen 4 tips die ervoor zorgen dat uw nieuws online goed zichtbaar wordt en blijft.

Tip 1: Maak het verschil tussen offline en online nieuwsberichten

Wanneer u een persbericht naar printmedia verstuurt, ga er dan niet zomaar vanuit dat deze automatisch op het internet geplaatst wordt. De meeste media hebben aparte redacties voor printmedia en online berichten. Dit geldt vooral voor de grote media. Neem bij twijfel even contact op met de desbetreffende mediatitel.

Tip 2: Deel het nieuws op social media

Via Persberichten Publiceren wordt uw persbericht op social media gedeeld. Toch verdient het de voorkeur om dit ook via uw eigen kanalen te verspreiden. Een bijpassende afbeelding trekt vaak extra aandacht.

Tip 3: Maak een nieuwsrubriek op uw eigen website

Het doel van een persbericht is het vestigen van de aandacht op uw onderneming of persoon. Veel persberichten bevatten informatie over uw bedrijf of een hyperlink naar uw website. Dit trekt meer bezoekers. Richt een aparte nieuwsrubriek op uw website in. Plaats hier al het nieuws en archiveer dit. Nieuws dat ook geschikt is voor websites en social media kan gedeeld worden via multimedia news release. Persberichten Publiceren geeft u toegang tot alle aangesloten persberichten websites.

Tip 4: Houd u aan de zoekmachine optimalisatie richtlijnen

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken, maar zoekmachine optimalisatie speelt een belangrijke rol in de vindbaarheid van uw nieuwsbericht. Een nieuwsbericht dat geoptimaliseerd is voor zoekmachines wordt stukken beter gevonden. De kopregel bevat het belangrijkste zoekwoord. Unieke content is een vereiste. Een gespecialiseerde tekstschrijver kan u hierbij helpen.

Wilt u weten hoe het publiceren van persberichten werkt of bent u nieuwsgierig geworden of dit ook iets voor u is? Probeer Persberichten Publiceren een maand lang gratis uit.

De voordelen van persberichten op Persberichten Publiceren

Gratis uw Artikel Plaatsen


Hoge positie in Google
Hoge positie in Google
Hoger in Google komen? Uw enige partner op het gebied van Persberichten verspreiding oftewel hoog in Google scoren.
Vergroot uw exposure
Vergroot uw exposure
Naast het plaatsen van persberichten op Persberichtenpubliceren.nl verspreiden we persberichten ook via zoekmachines, sociale media, journalisten, e-mail alerts en RSS.
30 dagen GRATIS
30 dagen GRATIS
Wij geloven in onze artikel marketing diensten en geven u gratis de mogelijkheid om zonder verdere verplichtingen om Persberichten Publiceren uit te proberen.
Toename inkomende links
Toename inkomende links
Een van de eenvoudigste manieren van linkbuilding is het publiceren van een persberichten op Persberichten Publiceren.

Verstuur uw persbericht in één keer goed met de artikel marketing tool van Persberichten Publiceren, een persbericht versturen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Of u nu dagelijks, wekelijks of maandelijks een persbericht verstuurt, met één druk op de knop wordt uw persbericht gezien.

Aanmelding bij Google News en Google Alert
Aanmelding bij Google News en Google Alert
Met één druk op de knop wordt uw persbericht gezien door journalisten en bij alle zoekmachines.
Bereik relevante media
Bereik relevante media
Journalisten en bloggers kunnen op PersberichtenPubliceren.nl gratis een account aanmaken welke melding wensen te ontvangen.

PersberichtenPubliceren.nl is een compleet marketing service voor het verspreiden van persberichten


Powered by WishList Member - Membership Software