Gratis persbericht plaatsen

Gratis media aandacht krijgt u door het verspreiden van persberichten. Deze plaatst u niet alleen op uw eigen website, ook dient deze op andere websites geplaatst te worden. Hiervoor gebruikt u de handige tool van Persberichten Publiceren. Met één druk op de knop wordt uw persbericht onder ruim 28 aangesloten persberichten websites verspreid.

Zorg voor een goede opstelling van uw persbericht. Op onze website vindt u diverse handleidingen en richtlijnen hiervoor.

Breng uw nieuwsfeit of standpunt onder de aandacht

U kunt uw persberichten rechtstreeks naar journalisten en bloggers versturen. Vaak wordt het niet gewaardeerd en zelfs als spam aangemerkt. Vanuit de wetgeving mag u personen niet zomaar ongevraagd e-mails versturen. Let er daarom op dat u geen privé e-mailadressen van journalisten en bloggers gebruikt. Veel journalisten en bloggers melden zich aan bij persberichten websites. Zij abonneren zich op bepaalde onderwerpen en ontvangen een melding in hun mailbox wanneer hier een persbericht over gepubliceerd wordt.

Door uw persbericht via Persberichten Publiceren te verspreiden is de kans groot dat deze bij diverse journalisten en bloggers aankomt.

Zorg dat een persbericht overtuigend overkomt

Een artikel is nog geen persbericht, en een persbericht is nog geen nieuws. Het persbericht moet ook daadwerkelijk nieuwswaarde hebben. Het wekt de belangstelling van de ontvanger en informeert over iets wat hij of zij nog niet wist. Zie een persbericht als een communicatiemiddel tussen u en de afnemer van het nieuwsfeit. Uw belang is om de aandacht op uw dienst of product te vestigen. Bedenk dat de ontvanger of lezer van het persbericht ook belang moet hebben bij uw bericht. Bied daarom altijd nieuwswaarde en meerwaarde.

Het auteursrecht

De schrijver van een persbericht heeft altijd auteursrecht. Bij het publiceren van een persbericht geeft u in principe dit auteursrecht vrij, oftewel u geeft toestemming om de door u geschreven tekst te verspreiden. Uw doel Is immers om het persbericht zoveel mogelijk te verspreiden. Houd u daarom niet vast aan auteursrecht wanneer u een nieuwsfeit of standpunt naar buiten wilt brengen.

De voordelen van persberichten op Persberichten Publiceren

Gratis uw Artikel Plaatsen


Hoge positie in Google
Hoge positie in Google
Hoger in Google komen? Uw enige partner op het gebied van Persberichten verspreiding oftewel hoog in Google scoren.
Vergroot uw exposure
Vergroot uw exposure
Naast het plaatsen van persberichten op Persberichtenpubliceren.nl verspreiden we persberichten ook via zoekmachines, sociale media, journalisten, e-mail alerts en RSS.
30 dagen GRATIS
30 dagen GRATIS
Wij geloven in onze artikel marketing diensten en geven u gratis de mogelijkheid om zonder verdere verplichtingen om Persberichten Publiceren uit te proberen.
Toename inkomende links
Toename inkomende links
Een van de eenvoudigste manieren van linkbuilding is het publiceren van een persberichten op Persberichten Publiceren.

Verstuur uw persbericht in één keer goed met de artikel marketing tool van Persberichten Publiceren, een persbericht versturen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Of u nu dagelijks, wekelijks of maandelijks een persbericht verstuurt, met één druk op de knop wordt uw persbericht gezien.

Aanmelding bij Google News en Google Alert
Aanmelding bij Google News en Google Alert
Met één druk op de knop wordt uw persbericht gezien door journalisten en bij alle zoekmachines.
Bereik relevante media
Bereik relevante media
Journalisten en bloggers kunnen op PersberichtenPubliceren.nl gratis een account aanmaken welke melding wensen te ontvangen.

PersberichtenPubliceren.nl is een compleet marketing service voor het verspreiden van persberichten


Powered by WishList Member - Membership Software